Ali bo Adele novi Chanelov obraz? Foto: Reuters
Ali bo Adele novi Chanelov obraz? Foto: Reuters

Lagerfeld se očitno še vedno ni potolažil zaradi izjave, ki jo je pred nekaj meseci namenil priljubljeni pevki, zato se je odločil opravičiti z dragocenimi torbami, ki so vredne celo bogastvo.

Potem ko je modni oblikovalec, ki pravi, da so njegove besede v intervjuju izvzeli iz konteksta in da je dejansko velik oboževalec Adele, slišal, da 23-letna pevska senzacija obožuje torbice, se je odločil v znak opravičila in dobre volje pevki poslati najnovejšo kolekcijo Chanelovih torbic.

Nemec upa, da mu bo tako Adele dokončno odpustila in bosta morda v prihodnosti tudi sodelovala. Želel naj bi namreč, da ravno Adele v prihodnosti postane Chanelov obraz ter tako stopi v čevlje zvezdnic Blake Lively, Keire Knightley, Vanesse Paradis, Audrey Tautou in Georgie May Jagger.

Nepremišljena izjava
"Adele je pravi hit. Malce je predebela, ampak ima lep obraz in čudovit glas," je bil ostrojezičen The Kaiser v provokativnem intervjuju za francoski časopis Metro med komentiranjem spodobnih popikon. Njegova opazka je znova spodbudila govorice, da modna industrija diskriminira nekatere postave in spodbuja ženske k dietam, da bi dosegle "idealne mere", ki so hkrati škodljive za zdravje. Lagerfeldove izjave so razjezile tudi pevkine oboževalce.