Kate Bosworth je oddana. Foto: EPA
Kate Bosworth je oddana. Foto: EPA
Michael Polish in Kate Bosworth
Ljubezen na prvi pogled med Kate in Michaelom. Foto: EPA
Pomembno vlogo v filmu ima tudi jezero Jasna, od koder se odpira razgled na Julijske Alpe, natančneje na Razor na levi in Prisank na desni. Foto: Vimeo

30-letna lepotica in 12 let starejši Michael, ki sta se zaljubila pred dvema letoma med snemanjem filma Big Sur, sta se poročila na ranču Rock Creek v Philipsburgu v zvezni državi Montana.

Večno zvestobo sta si mladoporočenca obljubila pred od 50 do 75 svati, nevesto je do oltarja pripeljala kočija s konji. Kate je pred samo poroko razkrila, da na poroki nikakor ne bo manjkal viski.

Igralka, ki je bila v preteklosti v razmerju s stanovskima kolegoma Orlandom Bloomom in Alexandrom Skarsgardom, je za britanski In Style dejala, da sta se ona in Michael zaljubila na prvi pogled, režiser pa naj bi, še preden sta se s Kate ljubezensko "zapletla", vedel, da bo prav ona njegova žena: "Nekaj tednov preden sva pristala skupaj, je dejal, da bom njegova žena. Enostavno je vedel ..."

Da sta se zaročila, je Kate potrdila septembra lani prek Twitterja: "Hvala vsem za čudovite želje ob zaroki ... Počutiva se resnično blagoslovljeno."

To je drugi zakon za Polisha. Iz prvega zakona z umetnico ličenja Jo Streettell ima hčerko Jasper.

Kate v "pravljični" Sloveniji
Igralka je dejavna tudi v modnem svetu, dolgo je bila obraz znamke Calvin Klein, predstavljala je tudi modno znamko Vanessa Bruno - med snemanjem oglasa za jesensko-zimsko kolekcijo je bila leta 2011 v Sloveniji. Film LOV, ki je del omenjene kampanje s Kate Bosworth, je režirala Stephanie Di Gusto, Brunova pa se je odločila za Slovenijo, ker so iskali "pravljično lokacijo, ki bi bila še vedno zimska".

Vam je prizorišče snemanja kaj znano? Med drugim lahko v kratkem filmu vidite lipicance in jezero Jasna, ki leži v bližini Kranjske Gore in od koder se odpira lep pogled na Julijce.

LØV from Vanessa Bruno on Vimeo.