25-letnica na premieri filma Dior in jaz. Foto: AP
25-letnica na premieri filma Dior in jaz. Foto: AP

Vprašanje se je nanašalo na ljubezensko zvezo med njenim mlajšim bratom Patrickom Schwarzeneggerjem in provokativno pevko Miley Cyrus. Mlada zvezdnika sta že zelo dolgo prijatelja, pred nekaj meseci pa je med njima preskočila iskrica, kar naj bi pri Patrickovih starših sprožilo precej neodobravanja.

Katherine je dejala, da si želi le, da je njen brat srečen. Pa je? "Je 21-letni študent, kako ne bi bil," je odgovorila najstarejša potomka nekdanjega guvernerja ameriške zvezne države Kalifornija.

Na premieri filma o modni hiši Dior pa je bila tudi Katherine nasmejana do ušes. Priznala je, da je za to priložnost prvič v življenju oblekla priznano francosko modno znamko. "Izgubila sem Diorjevo nedolžnost," se je pošalila. Poleg živahne obleke je nosila preproste bele Pradine čevlje.

Film Dior and I (Dior in jaz) govori o belgijskem modnem oblikovalcu Rafu Simonsu, ki je aprila 2012 postal novi kreativni direktor modne hiše Dior in tako nasledil Johna Galliana, ki je bil odpuščen zaradi žaljivih izjav. V dokumentarcu je prikazan nastanek prve Simonsove kolekcije za to francosko modno hišo, ki jo je moral pripraviti v le osmih tednih. V film so vključene tudi izjave "Diorjevih gospodičen" Jennifer Lawrence in Marion Cotillard ter urednice modne biblije Vogue Anne Wintour in igralke Sharon Stone.

Spodaj si lahko ogledate napovednik za omenjen film in nekaj utrinkov iz premiere v Los Angelesu.