Katie Holmes se je po ločitvi od Toma Cruisa odločila za vrnitev na odrske deske. Foto: EPA
Katie Holmes se je po ločitvi od Toma Cruisa odločila za vrnitev na odrske deske. Foto: EPA

33-letna Holmesova, ki je v začetku meseca oznanila, da se ločuje od hollywoodskega superzvezdnika Toma Cruisa, bo v predstavi, ki se ukvarja s "tematiko korporativne pogoltnosti, malomeščanskih vrednot in vprašanja, ali vas bo družina res vedno vesela ob vrnitvi", upodobila lik z imenom Loma. Igro bo režiral s tonyjem nagrajeni Jack O'Brien.

Osvobojena Tomove sence
Katie Holmes, ki je zaslovela v poznih 90. z vlogo Joey v najstniški nadaljevanki Simpatije (edina izmed igralske zasedbe je nastopila v vseh 128 epizodah), se je na broadwayskih deskah prvič preizkusila leta 2008, v produkciji predstave Arthurja Millerja Vsi moji sinovi. Dobila je mešane kritike.

Po poroki s Cruisom in rojstvu hčerke Suri Katiejina igralska kariera tudi sicer ni ravno cvetela, za različne filmske vloge (ki jih ni bilo veliko) je dobila slabe kritike.

Kot ugibajo mnogi, se je zdaj, po osvoboditvi od Tomove sence (igralec, ki je znan kot zagrizen scientolog, naj bi ženo "nadziral na vsakem koraku"), odločila začeti znova in popraviti svoj ugled.