Julija sta se skupaj udeležila podelitve nagrad ESPY-ja. Foto: Twitter
Julija sta se skupaj udeležila podelitve nagrad ESPY-ja. Foto: Twitter
Miller navadno ni najbolj zgovoren glede svojega zasebnega življenja, a zaroko je javnosti obelodanil kar prek Twitterja. Foto: Twitter
Prvič je bila Morgan poročena z odbojkarskim kolegom Mattom Properjem. Foto: Blog Morgan Beck

Je dejavna na Twitterju, na Facebooku in, predvsem, na svojem blogu, življenjepis na njeni uradni strani pa je še "v delu". Vseeno pa se da izbrskati, da je Morgan stara 25 let, prihaja iz Berkeleya v Kaliforniji in, kadar ne potuje na odbojkarske turnirje, pozira kot model.

Plavolaska naj bi 10 let starejšega Bodeja spoznala spomladi, julija sta se skupaj udeležila svečane podelitve športnih nagrad ESPY, avgusta pa še olimpijskih iger v Londonu, kjer sta navijala za - slovenskega plavalca Damirja Dugonjića. Morgan je namreč najboljša prijateljica Camille Dugonjić, Damirjeve soproge, Američanke, ki jo je spoznal med študijem v Berkeleyju.
Bode in Morgan sta v Londonu posnela kratek filmček, naslovljen "Bitka spolov", v katerem vidimo par, kako tekmuje v najrazličnejših športih. (Posnetek si lahko ogledate spodaj.)

Prva poroka z odbojkarjem
Iz njenega bloga izpred treh let je razbrati, da obožuje treninge, sonce, sončne zahode, solate, svoje mačke, družino, odbojko, potovanja, cvetlice, smeh, letalsko hrano, glasbo, milo, kuhanje in plavajoče hiše. Da ima rada zadnje, je še dobro, saj se je v začetku meseca preselila k Bodeju na njegovo ogromno jahto, zasidrano v marini kalifornijskega San Diega.
Miller, ponosen Newhampshirčan, si je San Diego za svoj drugi dom izbral že pred časom, saj je od tam mati njegove štiriletne hčerke Daicey, ki jo smučar redno obiskuje.

Morgan bo zimo preživela v spremljanju svojega zaročenca na postajah svetovnega pokala.

Je pa zanimivo, da je Morgan na Twitterju ponosno razkazovala zaročni prstan, ki ji ga je podaril Bode, ravno dve leti po tem, ko je na svojem blogu objavila fotografije s svoje prve poroke. Beckova se je namreč septembra 2010 poročila z odbojkarskim kolegom Mattom Properjem, a je zakon po približno petih mesecih razpadel.
Takrat je v svojem blogu potožila, da ne najde niti motivacije, da bi vstala iz postelje, da se ji vse podira, da nima nobenega prijatelja in da iz obupa samo še je. Temni časi so zdaj očitno za njo, saj znova objavlja fotografije hrane, sončnih zahodov in mačk.

Bodejeva dekleta
Po drugi strani je Bodejev seznam deklet dolg kot kača. V letih na belih strminah jih je zamenjal več kot verjetno vsi drugi skupaj. Poglejmo si jih le nekaj. Med letoma 2002 in 2003 je hodil z ameriško igralko in pevko Susie Abromeit, ki jo je nato zamenjal z Lizzie Hoeschler, profesionalno valilko hlodov, ki ga je spremljala tudi med svetovnim prvenstvom v St. Moritzu, kjer je Miller osvojil tri medalje. Po Lizzie je leta 2004 prišla Claudia Toth, pripadnica kitzbühlške družabne smetane, tekmovalka v curlingu in občasno model. Tothova je po Millerju grela posteljo kanadskemu smučarju Ryanu Semplu.

Sledila je kanadska manekenka Karen Sherris, ki se je po koncu zveze z Millerjem poročila z njegovim kanadskim smučarskim kolegom Erikom Guayem, s katerim imata zdaj skupaj dve hčerki. Med letoma 2006 in 2007 je bil Bode prvič z Morgan, a takrat z modelom za spodnje perilo Morgan Kennedy.
Nekje vmes naj bi imel še kratko afero z reprezentančno kolegico Julio Mancuso, hrvaški medji so navajali tudi skok v posteljo z Niko Fleiss. V sezoni 2008 ga je na tekmah v Kvitfjellu spodbujala mlada Norvežanka Marthe Gausen Nestvold, potem je bil tu še en svetlolasi model, Amanda Jean French, nekaj časa pa je bila ob njem Montana Curtis. Tudi Curtisova je odbojkarica, po Bodeju pa je presedlala na njegovega reprezentančnega kolega TJ Lanninga.