Ronana ni nikoli zanimal svet šovbiznisa, je pa materi sledil v svet družbenega aktivizma. Nekaj časa je bil tudi tiskovni predstavnik Unicefa, kjer je Mia ambasadorka dobre volje. Foto: EPA
Ronana ni nikoli zanimal svet šovbiznisa, je pa materi sledil v svet družbenega aktivizma. Nekaj časa je bil tudi tiskovni predstavnik Unicefa, kjer je Mia ambasadorka dobre volje. Foto: EPA

Ronan naj bi bil namreč plod zveze z že pokojnim pevcem Frankom Sinatro. Mia Farrow in Sinatra sta bila namreč med letoma 1966 in 1968 poročena, pozneje, tudi ko je bila poročena z Allenom, pa sta se občasno "dobivala". "Nikoli se nisva zares razšla," je Vanityju zaupala Mia in dodala, da je bil Sinatra velika ljubezen njenega življenja.

Govorice, da sloviti režiser ni oče danes 25-letnega Ronana Farrowa, so se sicer pojavile že večkrat, zdaj pa so igralko pri Vanity Fairu vprašali naravnost, ali je njegov oče Sinatra. Igralka je le skrivnostno odgovorila: "Možno." Intervju se je sicer osredotočal povsem na Farrowovo in njeno (številno) potomstvo - ima namreč štiri biološke otroke in 11 posvojenih.

"Vsi smo "morda" sinovi Franka Sinatre"
Le nekaj ur po tem, ko je Vanity zgodbo objavil, pa se je Ronan na namige svoje matere odzval na družbenem omrežju Twitter, kjer je skeptično zapisal: "Poslušajte, vsi smo "morda" sinovi Franka Sinatre." Glasbenik je sicer umrl leta 1998, a če je res Ronanov oče, ga je spočel, ko je bil star 78 let.

Ronan, ki svojim staršem ni sledil v svet šovbiznisa, ampak dela kot odvetnik na področju človekovih pravic, je že od malih nog veljal za čudežnega otroka - pri 11 letih je šel študirat, študij na prestižni pravni fakulteti univerze Yale pa je končal že pri rosnih 16.

25-letnik je sicer imel le pet let, ko se je njegov (uradni) oče Allen zaljubil v Farrowino posvojenko Sun Ji Previn, ki jo je zvezdnica in družbena aktivistka posvojila nekaj let pred tem, skupaj s svojim takratnim možem Andrejem Previnom. Igralka je zvezo odkrila po naključju - ko je našla fotografije Allena in tedaj 21-letne posvojenke, ki so kazale, da je med njima več kot le ljubezen, značilna za očeta in hčer.

V središču grde bitke za skrbništvo
Sledil je hud boj za skrbništvo nad Ronanom - takrat so ga še klicali Satchel (eno ime je namreč dobil po igralcu bejzbola Satchlu Paigeu) - ter hčerko Dylan in sinom Misho, ki sta ju igralka in režiser posvojila skupaj. Zvezdnica je nekdanjega življenjskega sopotnika med drugim obtožila, da je Dylan spolno zlorabljal, kar je Allen odločno zanikal, psihološke ocene tedaj sedemletne Dylan pa so pokazale, da si je zgodbo bodisi izmislila zaradi napetih razmer doma bodisi ji je zamisel vsadila njena mati.

Znano je sicer, da se je romanca med Sun Ji in Allenom obdržala, da sta se leta 1997 tudi poročila in posvojila dve deklici, Mia Farrow pa se je s še večjo vnemo posvetila dobrodelnosti in posvojila še šest otrok, stike z nekdanjim partnerjem in posvojenko pa povsem prekinila.

Dan očetov. Oziroma svakov.
Ronan je pred kratkim priznal, da z očetom dolga leta sploh ni imel stikov, lani pa je poskrbel za kar nekaj smeha, ko je na Twitterju svojim sledilcem na zanimiv način čestital ob očetovskem dnevu: "Vesel dan očetov. Ali, kot mu pravimo v naši družini, dan svakov."