Hollywood stavi na nov obraz - obraz Kelly Rohrbach. Foto: AP
Hollywood stavi na nov obraz - obraz Kelly Rohrbach. Foto: AP
Rohrbachova je veliko pozornosti požela zaradi svoje zveze z Leonardom DiCapriem. Foto: EPA

Že samo ob objavi novice, da je Rohrbachova zamenjava Pamele Anderson, je sprožilo številne pomisleke in vprašanja, ali je sploh primerna za nalogo. A ob prvih fotografijah s prizorišča snemanja je pridobila številne simpatije. "Da, je bomba na dveh nogah, toda še bolj pomembno je, da je pametna, močna in smešna," je zapisal njen soigralec Dwayne "The Rock" Johnson.

In kdo je nova usodna ženska v rdečih kopalkah? Največ pozornosti je v zadnjem obdobju vzbudila zaradi krajšega razmerja z oskarjem nagrajenim igralcem Leonardom DiCapriem. 41-letnik je končal sedemmesečno zvezo z manekenko in igralko zaradi prenatrpanih urnikov. "Še naprej sta prijatelja, toda med njima je konec," je januarja razlagal vir za US Weekly.

V mlajših letih je igrala golf in si zaradi tega priborila tudi športno štipendijo na univerzi Georgetown. Tam je zastopala njihovo ekipo Georgetown Goyas. "Oče je bil dober golfist in me je vedno vlekel s seboj na igrišče. Ko sem bila otrok, mi golf ni bil všeč, toda oče je vztrajal, da mi bo v starejših letih všeč. Zdaj sem mu hvaležna, da me je prepričal," je dejala Rohrbachova.

Študij je zaključila leta 2012 in se nato vpisala na študij igre na londonski akademiji za glasbo in dramsko umetnost. Sledile so manjše vloge v serijah Dva moža in pol, The New Normal, Rizzoli & Isies ter Rush. Dve leti po prihodu v Hollywood se je začela ukvarjati z manekenstvom. "Videla sem precej podobnosti med manekenstvom in igro - zato sem sprejela izziv, spoznala sem agente pri IMG in preostalo je zgodovina," je dejala igralka pred časom za Harpers Bazaar.

Pojavila se je v oglaševalski kampanji blagovne znamke Gap. Lani pa je bila za poziranje v kopalkah razglašena za debitantko leta v priljubljeni reviji Sports Illustrated. Sebe opisuje z besedami: "Sproščena, seksi in športna." Njena največja pregreha je, ko vzame v roke kozarec Nutelle in najraje polni svoje baterije v Kaliforniji.