Kelly trenutno ustvarja pesmi za svoj peti studijski album, ki pa bo zaradi malčka verjetno izšel nekoliko pozneje. Foto: EPA
Kelly trenutno ustvarja pesmi za svoj peti studijski album, ki pa bo zaradi malčka verjetno izšel nekoliko pozneje. Foto: EPA

Kelly, ki je zaslovela v nekdanji dekliški zasedbi Destiny's Child, in njen menedžer bosta postala ponosna starša fantka. "Zelo se veseliva. Do zdaj je vse potekalo normalno. Samo občutek imam, da je otročiček že zdaj razvajen," je povedala pevka in razložila, da je malček, čeprav še ni rojen, prejel že nekaj daril, med drugim kopeli in igračke kozmetične znamke Caress, s katero sodeluje Rowlandova.

Spol otroka je 33-letnica (nehote) razkrila med klepetom za Fox News, ko je večkrat uporabila zaimek 'on', potem pa je tudi potrdila: "Da, fantek je!" Poleg tega je povedala, da se veseli materinstva, saj bo zanjo to prvi otrok. O svojem izbrancu pa je dejala, da jo ves čas podpira in skrbi, da med nosečnostjo zaužije dovolj vitaminov in vode.

Kelly in Tim sta par postala leta 2011, poročila pa sta se 9. maja v Kostariki. To je prvi zakon za pevko, ki pa je bila sicer že zaročena z igralcem ameriškega nogometa Royem Williamsom, a sta se razšla malo pred poroko. "Bila sem premlada za poroko. Ampak včasih pač storiš napako in se iz tega nekaj naučiš," je komentirala pevka.