Pričakujeta drugega otroka. Foto: Reuters
Pričakujeta drugega otroka. Foto: Reuters

Igralec z ženo Katye, s katero sta se poročila leta 2011, pričakujeta drugega skupnega otroka - skupaj imata še 19-mesečno hčerkico Faith Evangeline Eliso.

Ko se je mala Faith rodila, sta 59-letni Grammer in njegova 26 let mlajša žena Katye, razkrila, da sta pričakovala dvojčka, a da je Katye splavila: "Bila sva navdušena na začetku leta, ko sva napovedala, da pričakujeva dvojčka. Žal smo tragično kmalu zatem izgubili fantka," je dejal igralec in dodal: "Veličastno rojstvo, a obenem žalost. Odločili smo se, da bomo slavili novo življenje, ki nam je bilo podarjeno. Ponosno predstavljamo Faith svetu in veselimo se vsega, kar prihaja, tudi novega naraščaja."

Fraiser je kmalu po rojstvu Faith dejal, da si želi še otrok: "Mislim, da bova imela še vsaj dva otroka, če ne celo treh ali štirih."

Grammer ima sicer iz prejšnjih zvez še štiri otroke - 30-letno Spencer, 22-letno Kandace Greer, 12-letno Mason Olivio in devetletnega Juda Gordona. Igralec je tudi dedek, saj je njegova najstarejša hčerka Spencer, ki je prav tako igralka, leta 2011 povila sina Emmetta Emmanuala Hesketha.