Natanko 72 dni je trajala poročna idila zvezdnice resničnostnih šovov Kim Kardashian in košarkarja Krisa Humphriesa. Foto: EPA
Natanko 72 dni je trajala poročna idila zvezdnice resničnostnih šovov Kim Kardashian in košarkarja Krisa Humphriesa. Foto: EPA
Kim Kardashian in Kanye West
Ni znano, ali bo Kanye popeljal nosečo izbranko do poročnega oltarja. Foto: EPA

Temnolasi Kim, ki z raperjem Kanyejem Westom pričakuje prvega otroka, je zadnji trenutek uspelo doseči dogovor (podrobnosti dogovora niso znane) s košarkarjem in se tako izogniti temu, da bi primer pristal na sodišču, je sporočila predstavnica losangeleškega sodišča.

Na sodišču se je pojavila le Kim Kardashian, ločitev pa bo dokončna, ko tako Kim kot Kris podpišeta ločitvene papirje. To naj bi se zgodilo v prihodnjih dneh, Kim pa si lahko že oddahne, saj se ji je izpolnila velika želja - da se loči, še preden na svet priveka njen prvorojenec.

Zvezdniki, ki se ločujejo, se najprej skušajo zunajsodno dogovoriti glede ločitvenih podrobnosti. Ne želijo si namreč, da bi primer končal na sodišču, saj se potem ne morejo izogniti javnemu pranju umazanega perila.

Kris želel "uničiti" zakon
Po poročanju ameriških medijev se je ločitveni postopek tako zavlekel, ker je Kris skušal doseči, da bi zakon s Kim razveljavili. Košarkar je trdil, da je šlo za prevaro in da se je 32-letna starleta poročila z njim le zato, da bi postala še slavnejša.

Kim in Kris sta se poročila 20. avgusta leta 2011 v južni Kaliforniji, potem ko sta bila skupaj približno devet mesecev. Več kot tri milijone ameriških gledalcev je gledalo posebno izdajo oddaje Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event, s poroko pa sta ameriška zvezdnika zaslužila neverjetnih 17,9 milijona ameriških dolarjev.

To je že drugi propadli zakon za Kim Kardashian. Štiri leta je bila poročena z glasbenim producentom Damonom Tomasom.

Ni lahko biti v koraku s Kardashianovimi
Celotna razširjena družina Kardashian (mati treh sester Kardashian, Kris Jenner, je v drugo poročena z nekdanjim atletom Bruceom Jennerjem) nastopa v resničnostnem šovu Keeping Up with the Kardashians, predvajajo ga že od leta 2007.

Zaradi izjemnega uspeha so iz njega izšli tudi novi šovi s posameznimi člani "rodbine" v glavni vlogi: Kourtney and Khloé Take Miami, Kourtney and Kim Take New York in Khloé & Lamar (v zadnjem gledalci spremljajo zakonske prigode najmlajše Kardashianove, Khloe, in njenega moža Lamarja Odoma).