Letošnja spremljevalka dunajskega mogotca Richarda Lugnerja na opernem plesu bo prav Kim Kardashian. Foto: EPA
Letošnja spremljevalka dunajskega mogotca Richarda Lugnerja na opernem plesu bo prav Kim Kardashian. Foto: EPA
Visoko noseča Kim (v TISTI obleki Givenchy) in Kanye na lanskem Met Ballu. Foto: EPA

Tisci je resničnostno zvezdnico spoznal prek svojega dobrega prijatelja Kanyeja Westa, s katerim je 33-letna ameriška manekenka in poslovna ženska armenskih korenin zdaj zaročena, skupaj imata devetmesečno hčerko North.

"Ne lutka, ampak močna in bistra oseba"
"Želel sem si tre
nutek na samem z njo, da bi razumel - in zaljubil sem se. Ona je Monroe našega časa. Ljudje mislijo, da je kot kakšna lutka, a v resnici je močna in bistra oseba," je nad Kim očaran prvi mož Givenchyja.

Prav on se je podpisal tudi pod razvpito obleko z rožastim potiskom, ki jo je takrat visoko noseča Kardashianova nosila na lanskem Met Ballu in sprožila nemalo zgražanja, primerjali so jo celo z "babičino zofo".

Tisci, ki oblači številna velika imena zabavne industrije, recimo Madonno in Beyonce, nad njim pa je navdušena tudi slavna umetnica performansa Marina Abramović, je slavni par ob rojstvu North junija lani zasul z modnimi darili, malčica ima v svoji zvrhani omari tudi majico z Bambijem, enega v modni srenji najpriljubljenejših Givenchyjevih kosov.

Lugnerju "povzroča nemalo težav"
Kim Kardashian se bo ta četrtek na povabilo avstrijskega gradbenega mogotca Richarda Lugnerja udeležila Dunajskega opernega plesa, ki pa mu je morda že malce žal, da si je za spremljevalko "nakopal" prav njo, saj mu muhasta zvezdnica menda povzroča nemalo težav. "Čeprav je Lugner ustregel že marsikateri od njenih zahtevnih želja in ji za spremstvo na ples obljubil 250.000 evrov, njenim kapricam še kar ni videti konca," so o Kardashianovi zapisali pri Agenciji za stike z mestom Dunaj.

Dunajska državna opera se torej že pospešeno pripravlja na 58. Opernball, "ples vseh plesov". Na tem prestižnem dogodku se bo letos v tričetrtinskem taktu zavrtelo 5.150 gostov z vsega sveta.