Družina Kardashian se širi še naprej. Foto: Reuters
Družina Kardashian se širi še naprej. Foto: Reuters
Kim Kardashian in Kanye West
Ime sina starlete in raperja še vedno ostaja uganka. Foto: Reuters

Nov član dinastije Kardashian je prišel na svet hitreje kot načrtovano, je poročala revija People. Drugi otrok 35-letnice je podobno kot njena prvorojenka North prijokal na svet predčasno. North se je rodila pet tednov prezgodaj. Toda po prvih informacijah se tako mama kot sin po porodu počutita dobro in celotna družina je presrečna.

Novico o rojstvu je objavila kar Kim, ko je napisala na svoji spletni strani: "Kim Kardashian in Kanye West sta zjutraj pozdravila prihod sina. Mama in sin se počutita v redu." Podatki o teži in imenu otroka še niso znani, toda vir je za People potrdil pomembno informacijo: par ne bo poimenoval sina po straneh neba, čeprav so se takoj pojavile govorice, da naj bi starleta in raper izbirala med imenoma South in Easton.

"Mislim, da ne bova šla v to smer," je Kim zatrjevala v preteklih intervjujih. Številni verjamejo, da bosta ime za sina črpala iz Svetega pisma. Verjetneje je, da zakonca sploh še nimata izbranega imena v tem trenutku. Po poročanju rumenega tabloida TMZ se par še ni odločil o imenu, to naj bi storila šele, ko ga vidita.

Nova članica družine Kardashian
Družina Kardashian, katere prigode spremlja omenjeni resničnostni šov, se vztrajno širi. Kimina starejša sestra Kourtney ima tri otroke: petletnega sina Masona, triletno hčer Penelope in še ne leto dni starega sina Reigna Astona. Njuna mlajša sestra Khloe, ki si že nekaj časa prizadeva za naraščaj, je letošnje leto imela večje skrbi z odtujenim možem Lamarjem Odomom. Tu je še najmlajši Kardashian - Rob, ki so ga pred časom povezovali s pevko Rito Oro. Njihova mama Kris ima z nekdanjim atletom Bruceom Jennerjem - danes ta sliši na ime Caitlyn Jenner - še vedno bolj medijsko prepoznavni hčerki Kendall in Kylie.