Kim Kardashian West se je po novembrskem ropu za dva meseca umaknila izpod žarometov. Foto: Reuters
Kim Kardashian West se je po novembrskem ropu za dva meseca umaknila izpod žarometov. Foto: Reuters
Čakalna vrsta
Čakalna vrsta za tečaj ličenja s Kim Kardashian West je bila kljub visoki ceni izjemno dolga. Foto: AP

Ameriška estradnica je to zalivsko državo obiskala sredi januarja in tam priredila enega svojih tečajev ličenja – mimogrede, za udeležbo na tečaju je bilo po poročanju US Weeklyja treba odšteti med 530 in 1670 ameriškimi dolarji –, nato pa obiskala še tamkajšnji vzgojno-varstveni zavod, si ga na hitro ogledala in se na kratko pogovorila z nekaterimi stanovalci.

Ker obisk ustanove ni bil napovedan, se je ravnanje vodstva zavoda Rašid (ki je Kim sprejelo z odprtimi rokami) že znašlo pod drobnogledom oblasti, poročanje osrednjega državnega časnika Emarat Al Jum povzema tiskovna agencija AP. Časopis je ob tem zapisal še, da oblasti preiskujejo tudi Kimino ravnanje – zmotilo naj bi jih predvsem to, da je ob obisku delila majice, na katerih je natisnjena njena fotografija.

Na tečaju ličenja v Dubaju se je Kim v javnosti pojavila prvič po novembrskem ropu v Parizu. Nekaj dni po vrnitvi domov pa je na svojem Instagramu objavila fotografijo z obiska v omenjenem centru in ob njej zapisala, da ji je bil to najljubši del obiska Dubaja.