Iz sveta znanih
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 1.0 od 2 glasov Ocenite to novico!
Kirsten Dunst in Jake Gyllenhaal
Jake se je po koncu zveze s Kirsten spoprijateljil z igralko Reese Witherspoon in z njo leta 2007 začel romanco. Foto: People

Dodaj v

Kirsten: Z Jakom nisva ostala najboljša prijatelja

Kirsten pred kratkim prepotovala ZDA
19. november 2009 ob 16:45
Los Angeles - MMC RTV SLO

Vsa prijateljstva le ne zdržijo vseh življenjskih preizkušenj. To lahko potrdi igralka Kirsten Dunst, ki je pred kratkim priznala, da z nekdanjim fantom Jakom Gyllenhaalom nista ravno v najboljših odnosih.

"Lepo bi ga bilo spet videti, ampak nisva dobra prijatelja," je zaupala v pogovoru za decembrsko izdajo revije Allure. Par, ki si je delil domovanje v Los Angelesu in psa po imenu Atticus, se je razšel leta 2004 po skoraj dveletnem skupnem življenju.

27-letna Kirsten je v pogovoru še dodala, da je trenutno samska in živi v New Yorku. "Moje prijateljice kdaj pa kdaj prespijo v moji postelji, toda drugih gostov na njej nimam – vsaj ne za daljše obdobje," je povedala zvezdnica filmov o Spidermanu.

Sicer pa je šla igralka, ki ima svoje življenje za popolnoma običajno, pred časom na potovanje s prijateljem, ki ji je "odprlo oči". "Ko sva se vrnila domov, sem si rekla: 'Vav, Amerika je tako revna.' Samo ko prideš v kakšno mesto, vidiš, da so tam le bencinske črpalke in restavracije, ki jih obdajajo prečudovita prostranstva travnikov. Vzhodna in zahodna obala sta tako različni od preostalega dela Amerike," je svoje občutke delila Kirsten, ki se je na potovanju ustavila v Gracelandu, New Orleansu in Grand Canyonu.

K. K.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo