Jake se je po koncu zveze s Kirsten spoprijateljil z igralko Reese Witherspoon in z njo leta 2007 začel romanco. Foto: People
Jake se je po koncu zveze s Kirsten spoprijateljil z igralko Reese Witherspoon in z njo leta 2007 začel romanco. Foto: People

"Lepo bi ga bilo spet videti, ampak nisva dobra prijatelja," je zaupala v pogovoru za decembrsko izdajo revije Allure. Par, ki si je delil domovanje v Los Angelesu in psa po imenu Atticus, se je razšel leta 2004 po skoraj dveletnem skupnem življenju.

27-letna Kirsten je v pogovoru še dodala, da je trenutno samska in živi v New Yorku. "Moje prijateljice kdaj pa kdaj prespijo v moji postelji, toda drugih gostov na njej nimam – vsaj ne za daljše obdobje," je povedala zvezdnica filmov o Spidermanu.

Sicer pa je šla igralka, ki ima svoje življenje za popolnoma običajno, pred časom na potovanje s prijateljem, ki ji je "odprlo oči". "Ko sva se vrnila domov, sem si rekla: 'Vav, Amerika je tako revna.' Samo ko prideš v kakšno mesto, vidiš, da so tam le bencinske črpalke in restavracije, ki jih obdajajo prečudovita prostranstva travnikov. Vzhodna in zahodna obala sta tako različni od preostalega dela Amerike," je svoje občutke delila Kirsten, ki se je na potovanju ustavila v Gracelandu, New Orleansu in Grand Canyonu.