Kris in Bruceu sta se v zakonu rodili hčerki Kendall in Kylie. Foto: EPA/Reuters
Kris in Bruceu sta se v zakonu rodili hčerki Kendall in Kylie. Foto: EPA/Reuters
Bruce Jenner
Bruce Jenner je bil v mladih letih atlet in je za deseteroboj celo osvojil olimpijsko zlato (leta 1976 v Montrealu), danes pa je znan predvsem in zgolj kot ob stran potisnjeni 'patriarh' klana Kardashianovih na resničnostni televiziji. Foto: EPA

"Živiva narazen in veliko bolj srečna sva tako," sta Jennerjeva za E! News potrdila govorice, da sta se razšla, dodala pa sta: "Ampak vedno se bova imela rada, vedno se bova spoštovala. Čeprav sva se razšla, bova ostala najboljša prijatelja. Kot vedno pa bo prioriteta v najinih življenjih družina."

57-letna Kris in šest let starejši Bruce, ki imata skupaj dve hčerki Kendall in Kylie, tako ostajata v dobrih odnosih, v ameriških medijih pa se že pojavljajo govorice, da naj bi Kris že imela novega partnerja - v ponedeljek so jo paparaci ujeli z Jasonom Trawickom, nekdanjim zaročencem ameriške pevke Britney Spears.

Kris se je z Bruceom sicer poročila le en mesec po tem, ko se je ločila od Roberta Kardashiana, zdaj že pokojnega znanega losangeleškega odvetnika armenskega rodu, ki je med drugim na razvpitem procesu zastopal O. J.-ja Simpsona. Skupaj imata tri hčerke Kourtney, Kim in Khloe ter sina Roba Kardashiana.

Kris, nova kraljica pogovornih oddaj?
"Matica" klana Kardashian naj bi v rokah držala vse poslovne niti "resničnostne" družine se je poleg pojavljanja v resničnostni oddaji Keeping Up With Kardashians poleti preizkusila tudi kot voditeljica pogovorne oddaje. V šestih tednih prikazovanja je Kris na svojo stran pridobila kar nekaj oboževalcev, njena oddaja je bila tako dobro sprejeta, tako da se v kratkem pričakuje tudi naslednja sezona pogovorne oddaje Kris.

Ločitve pri Kardashianovih
V klanu Kardashianovih ločitvam tako ni videti konca - potem ko se je Kim Kardashian po le 78 dneh ločila od NBA-košarkarja Krisa Humphriesa, se je na trhlih nogah znašel tudi zakon Khloe Kardashian in njenega moža Lamarja Odoma. Razlog za to tiči v zasvojenosti NBA-košarkarja z mamili in alkoholom.