Kralj Kanye in njegova kraljica? Foto: Reuters
Kralj Kanye in njegova kraljica? Foto: Reuters

Po poročanju ameriškega tabloida Us Weekly želi eden najslavnejših ameriških parov svoj "da" izreči nikjer drugje kot v okolici Pariza, v slavni kraljevi palači, kjer so v 17. in 18. stoletju vladali francoski kralji na čelu z najbolj znanim med njimi, "sončnim kraljem" Ludvikom XVI.

"Kanye še nikoli ni bil poročen, zato si želi ogromno poroko. Stroški sploh niso predmet razprave," je dobro obveščeni vir povedal o 36-letnem raperju, ki ima s starleto Kim tudi petmesečno hčer North.

Kanye je veliko presenečenje svoji izbranki pripravil že za zaroko, saj jo je oktobra odpeljal na stadion v San Franciscu, kjer se je na zaslonu prikazal ogromen napis: "PLEEEASE MARRY MEEEE!!!" No, tudi 33-letna Kim je navajena življenja na veliki nogi pa tudi obleganja medijev, zato bo verjetno poskrbela, da bo njena poroka postal družabni dogodek leta v ZDA.

Bo drugi zakon uspešnejši?
Trenutno svetlolasa Kim je že dvakrat poročena, avgusta leta 2011 je na ekstravagantni poroki vzela košarkarja iz lige NBA Krisa Humphriesa. Za slavje je klan Kardashian zapravil kar 10 milijonov dolarjev, a zakon je bil kratkega diha, trajal je komaj 72 dni. Kim se je na poroki preoblekla kar trikrat, samo za poročno torto so odšteli 20.000 dolarjev, ves dogodek pa so seveda na vsakem koraku spremljale tudi kamere. Če kaj, Kardashianovi vedo, kako se tržiti.