Znova skupaj na rdeči preprogi? Foto: EPA
Znova skupaj na rdeči preprogi? Foto: EPA

22-letnica se je pred časom izselila iz njune vile, potem ko so se rumeni mediji razpisali o njeni aferi s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom, za katero se je Robu nato iskreno opravičila. Še zdaj ni jasno, ali ji je igralec skok čez plot oprostil, je pa z nakupom hiše poskrbela, da bo veliko časa v njegovi neposredni bližini ...

Hiša stoji v priljubljeni soseski Los Feliz, velika pa je 312 kvadratnih metrov. Leži na rahli vzpetini in je razkošno opremljena. Ima štiri spalnice in prav toliko kopalnic, bazen in savno ter veliko teraso, s katere se ponuja slikovit pogled na velemesto.

Opazili so ju skupaj
Stewartova in Pattinson, ki sta se spoznala na snemanju sage Somrak, sta predtem skupaj živela v vili v španskem slogu v isti soseski, ki jo je R-Patz septembra lani kupil za 6,3 milijona dolarjev. Po aferi je pakirala kovčke, zdaj pa krožijo govorice, da skušata obuditi zvezo.

Pred dnevi so ju paparaci skupaj opazili v nekem lokalu v Los Angelesu - to je bilo prvič po julijskih dogodkih, da so ju skupaj videli v javnosti. Menda sta se družila kar štiri ure in se tudi stiskala. Dan pozneje sta v restavraciji v Hollywoodu klepetala s prijatelji, opazili pa so ju tudi v slavnem hotelu Chateau Marmont, kjer naj bi si po trditvah očividcev "šepetala v uho in bila videti kot par".

Prihodnji mesec bo premiero doživel drugi del Somraka: Jutranja zarja, zato mediji napeto čakajo, ali se bosta skupaj pojavila na rdeči preprogi. V kinodvorane bo film prišel 16. novembra.