To je za La Toyo drugi zakon. Foto: EPA
To je za La Toyo drugi zakon. Foto: EPA

La Toya Jackson in Jeffre Phillips, s katerim glasbenico in zvezdnico resničnostnega šova vežejo ne le ljubezenske, ampak tudi poslovne vezi, sta se poročila v petek na skromni, zasebni slovesnosti v Los Angelesu. Obreda sta se po poročanju spletne strani Radar Online udeležila tudi Latoyina mama Katherine in nečak Prince (najstarejši sin pokojnega Michaela Jacksona).

Že leta živita skupaj
Phillips je Jacksonovo za roko zaprosil med snemanjem njene resničnostne oddaje Life With La Toya (Življenje z La Toyo), ki jo predvajajo na televizijski mreži Oprah Winfrey, OWN, a kaj več o njuni zvezi ni znanega. Ameriški tabloid US Weekly sicer navaja nekega njunega anonimnega prijatelja, ki pravi, da že več let živita skupaj v njeni losangeleški vili, poslovnež pa že več let skrbi za njen denar, vlaganja in nepremičnine.

Že pred dobrima dvema letoma je Jackosonova priznala, da je Phillips človek, ki ji vedno stoji ob strani: "Je moj najboljši prijatelj. Preprosto obožujem ga. Odlično je, ker razmišljava zelo podobno. Res se odlično ujameva."

Leta zlorab v prvem zakonu
Jacksonova sicer v preteklosti ni imela najboljših izkušenj s poroko - leta 1989 se je namreč poročila s svojim tedanjim menedžerjem Jackom Gordonom, a njun zakon ni bil srečen. Šele leta po ločitvi (1996) je razkrila, da je bila v zakon prisiljena in da je mož ves čas manipuliral z njo, bil do nje nasilen ter jo telesno in duševno zlorabljal. "Ko sem ga končno zapustila, sem bila prepričana, da si do konca življenja ne bom več zaželela biti z moškim," je pojasnila avgusta 2011 v pogovoru za US Weekly.