Laura in Ben se poznata že 18 let, a je iskrica med njima preskočila šele lani, pravijo dobro obveščeni viri. Foto: AP
Laura in Ben se poznata že 18 let, a je iskrica med njima preskočila šele lani, pravijo dobro obveščeni viri. Foto: AP

Novica se je razširila po tem, ko so par videli skupaj na filmskem festivalu Sundance v Utahu, kjer sta se držala precej zase in se nista udeležila nobene od tamkajšnjih zabav. 36-letna Laura in prav tako 36-letni Ben sta zaročena od oktobra (poznata se sicer že pol življenja), igralski dvojec pa od začetka ljubezenskega razmerja podrobnosti skupnega življenja drži zase.

Preponova, ki je članica Scientološke cerkve, je zadnja leta najbolj znana po vlogi "fatalne" Alex Vause v v uvodu omenjeni kritiško priznani Netflixovi seriji o dogajanju v ženskem zaporu, igrala pa je tudi v trilerju Dekle na vlaku. Že kot najstnica je dobila vlogo Donne Pinciotti v humoristični nanizanki uspešnici Oh, ta sedemdeseta, ki je med zvezde izstrelila tudi Ashtona Kutcherja in Milo Kunis, s katerima Laura ostaja v prijateljskih odnosih.

Foster, ki je bil pred nekaj leti zaročen s 14 let starejšo igralsko kolegico Robin Wright, nekdanjo ženo Seana Penna, ima dolgo igralsko kariero, saj je šel v Los Angeles svojim sanjam sledit že kot najstnik. Odličen je bil v več stranskih vlogah, na kakšno zares odmevno glavno pa še čaka.