Njune poti naj bi se razšle. Foto: EPA
Njune poti naj bi se razšle. Foto: EPA

Par je le nekaj ur po tem, ko je odjeknila novica o njunem razhodu, sicer skupaj poziral na neki newyorški razstavi, a to naj bi potrdilo le to, da ostajata dobra prijatelja. O poročnem diamantnem prstanu na igralkini roki namreč tako kot med sobotnim protestnim pohodom žensk v Washingtonu proti Trumpu spet ni bilo sledu.

Ameriški Us Weekly je v sredo zapisal, da par ne živi skupaj vse od poletja. Ločitev naj bi spodbudila igralka, ki je ugotovila, da nima veliko skupnega s francoskim novinarjem. Neimenovani vir je dodal, da Scarlett in Romain ostajata v prijateljskih odnosih in da bosta skupaj vzgajala dveletno hčerko Rose Dorothy.

Igralko naj bi v ločitvenem postopku zastopala slavna odvetnica Laura Wasser.

Johanssonova in Dauriac sta se romantično zapletla oktobra 2012, v zakonski jarem pa sta skočila dve leti pozneje. Če se nista ujela že ljubezensko, pa ostajata poslovna partnerja. Skupno delita prodajalno pokovke Yummy Pop v Parizu.

Drugi neuspeli zakon
Pred Francozom je bila Scarlett tri leta poročena z Ryanom Reynoldsom, ki je zdaj poročen z Blake Lively. Za Ryanom je imela Scarlett še ljubezensko razmerje s poslovnežem Natom Naylorjem, menda pa naj bi se nekaj časa videvala tudi s precej starejšim igralskim kolegom Seanom Pennom.