Vonnova se že pripravlja na zimske olimpijske igre. Foto: Reuters
Vonnova se že pripravlja na zimske olimpijske igre. Foto: Reuters

"Rada bi bila mama, ampak najprej potrebujem partnerja," je CNN-u zaupala Lindsey Vonn. "Zmenki so naporni, večina fantov se me preveč boji, da bi me sploh povabila na zmenek, tisti, ki me povabijo, pa so pogosto preveč zagledani vase. Resnično se ne znajdem najbolje," je še dodala 31-letnica.

Vonnova, ki je od leta 2013 do 2015 hodila z golfistom Tigerjem Woodsom, natanko ve, kaj išče pri partnerju: "Rada bi bila z nekom, ki je samozavesten, a nima velikega ega. Nekoga, ki bi me podpiral in spodbujal tako zasebno kot v smučanju." Vendar pot do srca Vonnove ni preprosta, saj bo moral njen izbranec najprej osvojiti njenega očeta.

Čeprav bi Vonnova čim prej rada našla pravega fanta, bo materinstvo moralo počakati še nekaj let, saj se smučarka že intenzivno pripravlja na zimske olimpijske igre leta 2018 v Južni Koreji. Načrtovala pa je tudi obisk poletnih olimpijskih iger v Riu, a si je premislila: "Preveč sem zaposlena, pripravljam se za olimpijske igre, odkrito povedano pa sem živčna tudi zaradi virusa Zike."