Tiger Woods in Lindsey Vonn sta par dobro leto - svojo zvezo sta potrdila marca lani. Foto: Reuters
Tiger Woods in Lindsey Vonn sta par dobro leto - svojo zvezo sta potrdila marca lani. Foto: Reuters

Najprej so se pojavile govorice, da Tigerjeva nekdanja in zdajšnja partnerica skupaj nakupujeta, preživljata čas z Elininima otrokoma, hčerko Sam in sinom Charliejem, in se na splošno odlično razumeta.

Neki prijatelj 34-letne nekdanje manekenke je tako za US Weekly povedal: "Ko sta se spoznali, je (Elin, op. p.) ugotovila, da je Lindsey res prijetna oseba." "Morda bo kdo mislil, da je vse skupaj čudno, ampak Elin ima Lindsey res rada, ves čas se pogovarjata," je še razkril anonimni prijatelj in dodal, da Elin Lindsey občuduje, ker je "tako močen človek".

Zdaj pa je v javnost pricurljala še novica, da je ameriška smučarka poskrbela tudi za spravo med nekdanjima zakoncema. Odnosi so se celo tako zelo izboljšali, da so Tigerja, Lindsey, Elin in njenega fanta, milijonarja Chrisa Clina, opazili na dvojnem zmenku.

38-letni igralec golfa in štiri leta mlajša Elin sta se ločila leta 2010, ko so na dan prišli Tigerjevi številni skoki čez plot. Po obdobju javnega pranja umazanega perila sta se dogovorila, da bosta v dobro otrok ostala prijatelja, a so bili odnosi med njima še vedno precej hladni - dokler ni v njegovo življenje stopila alpska smučarka.