Courtney Love je v enem izmed prejšnjih intervjujev izjavila, da se Frances počuti dobro in da ločitev poteka po načrtu. Foto: Reuters
Courtney Love je v enem izmed prejšnjih intervjujev izjavila, da se Frances počuti dobro in da ločitev poteka po načrtu. Foto: Reuters

Frances je po slabih dveh letih zakona vložila zahtevek za ločitev od moža Isaie Silve. Razlog: nepremostljive razlike. Že marca so se mediji razpisali, da je pred njo umazana ločitev, saj želi Frances na vsak način obvarovati 450 milijonov dolarjev vredno dediščino svojega slavnega očeta.

A ločitveni postopek je dobil nenavaden zaplet. Po podatkih spletne strani Radar Online je Silva prijavil policiji poskus ugrabitve. Policijsko poročilo razkriva, da je Silvo napadel nekdanji menedžer Francescine mame Sam Lufti in ga skupaj z drugim osumljencem odpeljal z avtomobilom.

Oba osumljenca naj bi Silvi vzela telefon in uporabila silo med napadom. Pri tem naj bi povzročila škodo za okoli 4.000 ameriških dolarjev (to je okoli 3.500 evrov). A čeprav se je incident zgodil 3. junija, so policisti poročilo vložili šele pet dni za tem.

Frances je vložila ločitvene papirje marca, toda prejšnji teden je po podatkih TMZ-ja njen dom obiskala losangeleška policija, ki ji je pomagala pri selitvi stvari v njen novi dom. Viri so dejali, da je bila prisotnost policistov potrebna za "ohranjanje miru".