Zvezdnica je prijetno presenetila otroke v dveh sirotišnicah. Foto: Reuters
Zvezdnica je prijetno presenetila otroke v dveh sirotišnicah. Foto: Reuters
Madonna
Fotografije z otroki je delila tudi na družbenih omrežjih. Foto: Instagram Madonna

Na družbenem omrežju Instagram je delila kar nekaj fotografij z otroki iz obeh sirotišnic. "Sproščanje z mojimi prijatelji pri fundaciji Bahay Tuluyan, ki skrbi za otroke z ulice," je zapisala ob eni fotografiji.

Vodilni pri zavetišču so za obisk izvedeli šele dan prej - a rečeno jim je bilo zgolj, da jih bodo obiskali Madonnini plesalci. Za obisk same popzvezdnice so izvedeli šele eno uro pred obiskom, je dejala Catherine Scerri, direktorica Bahay Tuluyan.

Dodala je, da so plesalci otroke naučili nekatere plesne točke, medtem ko je Madonna z vodilnimi govorila o programu in o tem, ali je otrokom omogočeno tudi šolanje. Kljub pogovoru je vseeno večino obiska preživela s samimi otroki, je dodala Scerri.

Njeni koncerti naj bi bili svetoskrunski
Madonna bo imela med obiskom Filipinov dva koncerta v prestolnici. Tamkajšnja Rimskokatoliška cerkev je prebivalce pozvala, naj se koncerta ne udeležijo. "Zakaj so katoliški Filipini najljubša koncertna postojanka za izvajalko, ki je svetoskrunska?" se je za tamkajšnje medije vprašal filipinski nadškof, Ramon Arguelles. Leta 2012 je celo pozval k bojkotu koncerta Lady Gage: "Ljudje, ki imajo radi Boga, bi se morali izogibati tako greha kot tudi same priložnosti za greh." Filipinci so sicer najbolj katoliški v celotni Aziji.