Manekenka in pevec zasedbe Maroon 5 sta se po njenih besedah zaljubila ob dopisovanju po spletu. Foto: Reuters
Manekenka in pevec zasedbe Maroon 5 sta se po njenih besedah zaljubila ob dopisovanju po spletu. Foto: Reuters

"Svojega moža sem spoznala prek skupnega prijatelja," je pojasnila za PorterEdit. "Adam je iskal dekle, ki bi sodelovalo pri snemanju videospota, in prijatelj je priporočil mene. Poslal mi je e-pošto in me vprašal, ali bi bila za to. Na koncu sicer nisva sodelovala, vendar sva ostala v stikih. Dopisovanje je bilo tako naravno, da sva se nekako zaljubila preko e-pošte."

V živo sta se spoznala okoli mesec dni pozneje, ko je bila v Los Angelesu zaradi službe. "Spomnim se, kako je bilo, ko sem odprla vrata, šlo je za tisti klasičen trenutek, ko se prižgejo luči in te vsi pogledajo." Ob tem je razložila, da je imel na sebi boksarske rokavice, zato je bil njun prvi objem precej neroden, sta se pa potem toliko bolj zabavala ob večerji. "Šlo je za ljubezen na prvi pogled, čeprav sva se potem za dva meseca razšla, a ugotovila, da je bila to najslabša mogoča odločitev, zato sva znova postala par, se zaročila in poročila."

Težave po prvem porodu

Prve hčerke Dusty Rose Levine sta se razveselila septembra 2016, točno leto dni pozneje pa je Prinsloova razkrila, da pričakujeta drugo hčerko, Gio Grace Levine, ki se je rodila februarja 2018.

"Po prvem porodu sem imela težave s poporodno depresijo in težko se je bilo vrniti v normalno življenje," je še razložila. "A po drugem se mi je vse zdelo toliko preprosteje – lažje sem telovadila, občutno lažje pa je bilo tudi dojenje."

Trenutno v modnem svetu nima preveč napornega urnika, saj se noče še popolnoma vrniti, poleg tega pa glede tega ne čuti nobenega pritiska, še poroča Entertainment Online. "Težko je biti mama," je povedala manekenka, ki je osem mesecev po drugem porodu že sodelovala na eni največjih modnih revij na svetu - Victoria's Secret Fashion Show. "Počutila sem se zelo močno, saj sem si rekla, da zmorem, ker imam dva otroka. Bilo je čudovito potovanje – rada sem bila noseča in z veseljem sem se vrnila na delo."