Martina naj bi svojega moža fizično napadla in ga nato tudi okradla. Foto: EPA
Martina naj bi svojega moža fizično napadla in ga nato tudi okradla. Foto: EPA
Julija letos se je Hingisova vrnila na teniška igrišča, a le med dvojicami. Foto: EPA

26-letni francoski športni jahalec Thibault Hutin pravi, da sta ga njegova šest let starejša žena in njena mati Melanie Molitor v ponedeljek fizično napadli v njegovem in Martininem stanovanju v švicarskem Feusisbergu: "Seveda, vzgoja mi ni dopuščala, da bi ju udaril nazaj. Nato me je Melanijin fant Silvio udaril po glavi z DVD-jem," se spominja večera galski konjenik. Trojica je ob begu iz stanovanja žrtvi vzela še kreditne kartice in osebne dokumente.

Hutin je prijavil svojo odtujeno ženo in njena preostala "pomagača" policiji, možje postave pa niso želeli razkriti več podrobnosti, saj preiskava še poteka.

Jahalec je za švicarski Blick dejal, da se je zaradi strahu preselil v hotel, načrtuje pa tudi vrnitev v svojo rodno Francijo, saj naj bi se resnično bal za svoje življenje.

Nezvesta Martina
Zasebno življenje švicarske teniške igralke se je pojavilo v rumenem časopisju julija, ko je Hutin, s katerim se je Hingisova poročila leta 2010, izjavil, da je Martina uničila njun zakon s številnimi skoki čez plot. Nekdanja teniška zvezdnica je zadevo komentirala le z besedami, da sta se s Hutinom razšla na začetku leta, najnovejšega incidenta pa za zdaj še ni komentirala.

Hingisova, ki je petkrat zmagala na turnirjih za grand slam in bila skupno kar 209 tednov svetovna številka ena ženskega tenisa, se je leta 2007 upokojila, saj je dopinški test v Wimbledonu pokazal prisotnost kokaina v njenem telesu. Martina je uživanje mamil zanikala, a se na prepoved igranja, ki se je iztekla septembra lani, ni uradno pritožila.

Julija letos se je Hingisova vrnila na teniška igrišča, a le med dvojicami.