Igralcu je odleglo ... S 25 let mlajšo ženo sta se pomirila. Foto: EPA
Igralcu je odleglo ... S 25 let mlajšo ženo sta se pomirila. Foto: EPA
Catherine Zeta - Jones
Catherine naj bi bila srečnejša kot kdaj koli prej. Foto: EPA

Čeprav sta avgusta sporočila, da že nekaj časa živita ločeno, sta se igralca na začetku oktobra odločila drug drugemu dati še eno priložnost, in sicer predvsem zaradi njunih otrok, danes 13-letnega Dylana Michaela in 10-letne Carys Zete.

Pred mesecem dni sta se 69-letni Michael in 44-letna Catherine spet preselila pod skupno streho, po besedah njunih prijateljev pa naj bi bilo zdaj med igralcema vse v najlepšem redu. Skupaj živita v stanovanju v New Yorku, oba pa se po besedah prijateljev vsakodnevno "bojujeta" za boljši zakon. Michael naj bi tako dejal, da "je presrečen, da sta se s Catherine pobotala".

Po besedah neimenovanega vira je Michael na neki večerji o svoji lepi ženi ves čas govoril v presežnikih: "Ljudje so ga spraševali, kaj se dogaja s Catherine, Michael pa je veselo odgovarjal: 'Odlično nama gre, ona je dobro, bolje kot kdaj koli prej."

Da se je odnos med njima izboljšal, dokazuje tudi to, da oba igralca spet nosita poročna prstana. Michael je v televizijski oddaji Live with Kelly and Michael dejal, da je vsa družina skupaj proslavila noč čarovnic: "Najin sin Dylan je bil hobit, hčerka Carys dekle iz 20. let, Catherine pa Sneguljčica."

Nič od prave ločitve
Igralca, ki sta se spoznala na filmskem festivalu v Franciji, sta novico o "poskusni ločitvi" objavila avgusta. Takrat sta dejala, "da si bosta vzela nekaj časa zase, saj se želita potruditi, da zakon rešita". Skupaj pa ju v javnosti ni bilo videti že vse od aprila. Oba so v preteklosti pestile tudi zdravstvene težave. Douglasu so tako leta 2010 diagnosticirali raka na grlu, Zeta - Jonesova pa je morala leto pozneje poiskati pomoč zaradi bipolarne motnje.