Plavalec kot maneken za modno znamko Louis Vuitton. Foto: GQ
Plavalec kot maneken za modno znamko Louis Vuitton. Foto: GQ
Larissa Latinina in Michael Phelps
Klepet olimpijskih šampionov.

27-letni ameriški športnik po zmagoslavju na največjem športnem dogodku leta ne počiva na osvojenih lovorikah, saj se je že podal novim izzivom naproti.

Plavalec na fotografijah pozira v kadi. Oblečen je le v kopalke znamke Speedo, okoli njega pa so razmetani torba in drugi modni dodatki znamke Louis Vuitton. Na drugi fotografiji Phelpsu dela družbo nekdanja sovjetska gimnastičarka Larissa Latinina, ki je bila z 18 olimpijskimi medaljami do OI v Londonu najuspešnejša olimpijka vseh časov. 77-letni Larissi je rekord prevzel ravno Phelps, ki je osvojil 22 olimpijskih medalj.

Fotografiji je posnela slavna fotografinja Annie Leibovitz.

Resnično okolje zvezdnikov
Kampanja Core Values, ki skuša predstaviti resnično okolje zvezdnikov, sicer poudarja Vuittonovo "brezčasno klasiko", v njej pa pogosteje kot modeli nastopajo drugi zvezdniki, kot so Angelina Jolie, Bono, Sean Connery, Keith Richards in Catherine Deneuve.

Bono je tako z ženo Ali Hewson Leibovitzevi poziral v Afriki, v kateri se že dolgo borita proti revščini, igralec Sean Connery je bil ujet v trenutek na plaži v bližini svojega doma na Bahamih, Angelina Jolie pa si je za kraj srečanja izbrala kamboško divjino.

Sofia in Francis Ford Coppola sta pozirala na podeželju v bližini Buenos Airesa, kitarist Rolling Stonesov Keith Richards v hotelski sobi, nekdanji predsednik Sovjetske zveze Mihail Gorbačov pa v limuzini, ki se je peljala mimo ostankov Berlinskega zidu.