Cara in Michelle se imata skupaj baje 'res odlično'. Foto: EPA
Cara in Michelle se imata skupaj baje 'res odlično'. Foto: EPA

Ameriška igralka je dodala, da romanca - govorice, da sta Michelle in Cara v zvezi, so se prvič pojavile, ko so ju opazili med "mečkanjem" na košarkarski tekmi v New Yorku, nato pa sta se večkrat skupaj pojavili v javnosti na različnih koncih sveta - z 21-letno britansko lepotico cveti.

S Caro ne gre češenj zobati?
"Res nama gre dobro. Tako kul je," je od Care kar 14 let starejša Michelle povedala za britanski tabloid The Mirror. "Že ko sva se začeli družiti, se mi je zdela super, in skupaj se imava res odlično. Je pa kar groba. Ne bi se želela zaplesti v pretep z njo."

Baje so razmerje črnolaske in svetlolaske že blagoslovili njuni sorodniki, v Britaniji zelo ugledna družina Delevingne naj bi bila tako očarana nad Michelle, da se je znašla na seznamu povabljencev na dekliščino Carine starejše sestre Poppy naslednji mesec v LA-ju.

"Moški so zanimivi. A punce tudi."
V preteklosti so Michelle povezovali s soigralcem iz Hitrih in drznih Vinom Dieslom, pa s soigralcem iz filma S.w.a.t. - specialci Olivierjem Martinezom ... Julija 2006 je za revijo Cosmopolitan povedala, da sicer ni lezbijka, a je "eksperimentirala z obema spoloma". Septembra lani je za Entertainment Weekly izjavila, da je bila v razmerjih tako z ženskami kot moškimi, in dodala, da je preveč radovedna, da ne bi poskusila vsega, kar lahko: "Moški so zanimivi. A punce tudi."

Cari so v zadnjem času pripisali več slavnih fantov, med drugim Harryja Stilesa, med najstnicami oboževanega pevca One Direction, ki naj bi se zdaj videval s Kendall Jenner, vzhajajočo manekenko iz "klana Kardashian".