Hamrickova je Micka spoznala v zaodrju marčevskega koncerta v Tokiu. Foto: Reuters
Hamrickova je Micka spoznala v zaodrju marčevskega koncerta v Tokiu. Foto: Reuters
Jagger je bil v zvezi z L'Wren Scott 13 let. Foto: Reuters

Gre za 27-letno ameriško primabalerino Melanie Hamrick, ki je 70-letnega pevca spoznala na Japonskem, dva tedna pred samomorom njegovega dolgoletnega dekleta, modne oblikovalke L’Wren Scott.

Viri blizu Jaggerja so sprva trdili, da je pevec Hamrickovo povsem po naključju spoznal v švicarskem nočnem klubu, a je Mail on Sunday zdaj razkril, da se par v resnici pozna že tri mesece. To je potrdil tudi Jaggerjev predstavnik, ki je povedal, da je pevec plesalko spoznal v zaodrju tokijskega koncerta Rolling Stonesov.

Zaradi Micka končala zaroko?
Hamrickova je članica American Ballet Theatra in živi v elitnem predelu Manhattna, le pet kilometrov od doma, ki si ga je veteranski rocker delil z L’Wren Scott. Dekle, ki naj bi bilo vedno nagnjeno k starejšim spremljevalcem, je bilo sicer v času, ko je spoznala Micka, zaročeno s soplesalcem, 46-letnim Josejem Manuelom Carenom.

49-letna Scottova si je življenje vzela 17. marca v svojem newyorškem stanovanju. Jagger je bil takrat ravno na avstralskem delu svoje koncertne turneje. Pozneje je prišlo na dan, da se je borila z depresijo in da je njeno modno podjetje v hudih finančnih težavah.
Njena družina je nad fotografijami, na katerih je videti, da je par ravno vstal iz postelje, Melanie pa se od zadaj privija k pevcu, ogorčena. "Njegova hčerka pravi, da je Mick še vedno povsem strt in uničen ob izgubi moje sestre - potem pa vidiš te fotografije. Nikdar se ne bo spremenil," je dejala L'Wrenina sestra Jan Shane. L'Wren in Mick sta bila par 13 let, predtem pa je bil poročen s fotomodelom Jerry Hall.

K. S.