Mila in Ashton se poznata že 15 let. Foto: EPA
Mila in Ashton se poznata že 15 let. Foto: EPA

Čeprav sta oba igralca že večkrat zanikala govorice, da sta več kot le prijatelja, najnovejše fotografije kažejo, da sta si Mila in Ashton zelo blizu, in to ne le prijateljsko.

Paparac je namreč zvezdnika, ki se poznata že 15 let, še iz časov, ko sta skupaj nastopala v priljubljeni nanizanki Oh, ta sedemdeseta, ujel med poljubljanjem na zabavi, organizirani po koncu snemanja filma o Stevu Jobsu, v katerem nastopa tudi Ashton Kutcher.

Mila naj bi vso zabavo presedela v naročju svojega "prijatelja", svoje ljubezni pa pred navzočimi nista skrivala, saj sta se ves čas poljubljala, smehljala in objemala, poroča britanski Daily Mail.

28-letna v Ukrajini rojena igralka in šest let starejši zvezdnik serije Dva moža in pol sta druženje nadaljevala tudi po snemanju nanizanke Oh, ta sedemdeseta, ljubezenske iskrice med njima pa naj bi preskočile kmalu po tem, ko se je Ashton ločil od Demi Moore.

Mlada igralca še nista uradno potrdila, da sta v zvezi, ampak očitno je, da ne želita več skrivati svoje ljubezni pred nikomer.