'Vem, kaj počnem,' zagotavlja Miley. Foto: Promocijsko gradivo
'Vem, kaj počnem,' zagotavlja Miley. Foto: Promocijsko gradivo

Ameriško javnost zdaj razburja njena izjava iz intervjuja za Rolling Stone, v katerem je med drugim povedala: "Mislim, da je trava najboljše mamilo na svetu. Enkrat sem kadila džojnt, v katerem je bil pejotl, in videla sem volka, ki zavija v luno. Hollywood je bolj mesto koke, ampak trava je veliko boljša. Pa tudi MDMA. To so vesele droge, družabne droge."

Miley, ki (gola in z iztegnjenim jezikom - menda zato, ker ji nasmeh ne pristaja) krasi tudi naslovnico omenjene revije, v začetku meseca pa je razdrla zaroko z igralcem Liamom Hemsworthom, je poudarila: "Res ne maram kokaina. Ogaben je in temačen. Saj nismo več v devetdesetih. Fuj."

"Vem, kaj počnem"
Kljub razburjenju, ki ga je s svojim obnašanjem nekdanja otroška zvezdnica serije Hannah Monntana povzročila v zadnjem času - predvsem so se številni zgražali nad njeno (menda nepotrebno, vsekakor pa vseprisotno) goloto, tudi na odru MTV-jevih videonagrad, pa Cyrusova pravi: "Vem, kaj počnem."

O svojem spornem aktualnem videu Wrecking Ball v režiji "dežurnega provokatorja" Terryja Richardsona, v katerem se na krogli za rušenje pozibava gola in se zapeljivo poigrava s kladivom, pravi: "Mislim, da bo to eden tistih ikoničnih videov. Upam, da si bo neki izvajalec čez 30 let rekel: 'Se spomnite tistega videa Miley Cyrus? Nekaj takega si želim ustvariti.'" Primerjala ga je z ikoničnim Nothing Compares 2 U Sinead O'Connor.