Miley in Liam sta se spoznala leta 2009 na snemanju filma Poslednja pesem. Foto: AP
Miley in Liam sta se spoznala leta 2009 na snemanju filma Poslednja pesem. Foto: AP
Sorodna novica Tako preprosto - kokošje jajce na Instagramu premagalo Kylie Jenner

Pri objavi je uporabila besedno igro, s katero se je pošalila na račun ta hip razvpitega najbolj všečkanega jajca, ki je z več kot 20 milijoni "srčkov" preseglo celo rekord objave članice "klana Kardashian" Kylie Jenner na Instagramu (šlo je za prvo fotografijo njene hčerke Stormi, ki je nabrala prek 18 milijonov všečkov).

Miley je napisala, da sicer ne pričakuje, a da je čudovito slišati, kako veseli zanjo in Liama so vsi in da sta zase vesela tudi sama. Dodala je še: "Zdaj pa naj me vsi pustijo pri miru in gredo spet strmet v jajce."

Cyrus in tri leta starejši Hemsworth sta se poročila 23. decembra, odločila sta se za intimen obred na domu. Nekaj dni pozneje je nekdanja otroška zvezdnica na družbenih omrežjih skok v zakon s postavnim avstralskim igralcem, mlajšim bratom Chrisa in Luka Hemswortha, potrdila z objavo dveh fotografij s srečnega dogodka.

Je pa neki vir blizu para, ki je s krajšimi prekinitvami ‒ enkrat sta celo razdrla zaroko ‒ skupaj že skoraj deset let, za tabloid People povedal, da še nista pripravljena na to, da bi si ustvarila družino.