Belluccijeva se ne vidi v vlogi klasičnega Bondovega dekleta. Foto: EPA
Belluccijeva se ne vidi v vlogi klasičnega Bondovega dekleta. Foto: EPA
Belluccijeva na snemalnem prizorišču novega filma o Jamesu Bondu. Foto: EPA

"Ženske pri 50 ne bodo nikoli imele toliko energije, kot jo imajo tiste, ki so stare 20 let. Pri 40 so vse ženske zmagovalke. Mogoče je pri 50 čas, da se prerodijo," je razmišljala po poročanju britanskega Daily Maila. 51-letna igralka se ne obremenjuje glede lepotnih idealov, ki veljajo v medijih. "Mislim, da suhice niso lepe. Sama sem ženska in imam obline. Preveč sem lena. Nikoli ne grem v telovadnico. Rada jem čokolado in testenine ter se družim s prijatelji v restavracijah," je še dodala Belluccijeva.

V prihajajočem delu franšize o slavnem tajnem agentu Jamesu Bondu se bo vživela v lik Lucie Sciarra, s katero ne išče vzporednic, saj pravi, da njen lik prihaja iz drugega sveta, kjer imajo vso moč v svojih rokah možje. "Želi se osvoboditi in Bond je ključ do rešitve," je še dejala Belluccijeva.

Tokrat pa ni šlo mimo Bondovega šarma. "Poljubljanje nekoga, ki ga ne poznaš, pred kamero je kar strašljivo. Seveda je Daniel zelo seksi, kar pomaga. On pričara tistega Bonda, skupaj z občutkom za misterij in nevarnost. In vsi imamo radi malo nevarnosti," je sklenila Belluccijeva.