Ali se tudi vam zdi Channing Tatum najzapeljivejši? Foto: EPA
Ali se tudi vam zdi Channing Tatum najzapeljivejši? Foto: EPA
Channing Tatum
Channing je ena izmed najbolj vročih moških 'rob' v Hollywoodu. Foto: People

32-letnega lepotca so pri reviji People razglasili za najbolj seksi (še živečega) moškega na svetu, Channing pa je na prvem mestu nasledil Bradleyja Cooperja, med zmagovalci 27 let stare nagrade pa najdemo tudi Brada Pitta, Johnnyja Deppa, Ryana Reynoldsa, Georgea Clooneyja in Matta Damona.

Nekdanji maneken, ki je ženska srca osvojil v poletni filmski uspešnici Magic Mike, je, potem ko so ga iz uredništva revije People seznanili z novico, mislil, da gre za potegavščino, na novico pa se je s presenečenjem odzvala tudi njegova žena Jenna Dewan-Tatum. "Ja, zdaj pa mi še reče najbolj seksi moški," je dodal Channing.

Igralski par želi naraščaj
Zakonca Tatum sta poročena že tri leta, ljubezenske iskrice pa so med njima preskočile na snemanju filma Step Up. Po pisanju revije People sta Channing in Jenna pripravljena povečati svojo družino, igralec pa bi si želel tri otroke: "Prva številka, ki mi pade na pamet, je tri, ampak najprej si želim le enega zdravega otroka, potem pa bomo videli, kako bodo potekale stvari. Zelo lahko je nam fantom reči želim si 15 otrok, ampak žena bi mi potem rekla, naj si najdem drugo ženo."

Trenutno se v Alabami rojeni igralec pripravlja na vlogo v filmu Foxcatcher, v katerem bo igral olimpijskega športnika. Channing tudi drugače veliko časa posveča športni dejavnosti, saj kot sam pravi, če ne vadi, postane hitro okrogel, kar pa ga ovira pri premikanju.

"Ljudje vedo, da je zabaven in seksi, ne vedo pa, kako globoko čustven in duhovno odprt je. On je tako radodarna oseba," je svojega moža opisala Jenna Dewan-Tatum.

Se napoveduje novi protest zaradi izbora?
Na spletni strani People je razbrati, da so uporabniki kar zadovoljni z letošnjim izborom uredništva revije, seveda je nekaj tudi tistih, ki menijo, da si Channing ne zasluži naziva najbolj seksi moškega na svetu, ne gre pa pričakovati, da bi se tako kot lani lahko zgodil protest zaradi izbora.

Spomnimo, lani je izbor sprožil proteste - najzvestejši privrženci še enega zapeljivega igralca Ryana Goslinga so se zbrali pred newyorškim sedežem revije People, kjer so protestirali nad tem, da je People nagrado za najbolj seksi moškega leta podelil Bradleyju Cooperju.

Pred uredništvom revije na Avenue of the Americas so mahali s progoslingovskimi plakati ("Ryan je bil oropan", "Ryan Gosling je dokaz, da obstaja Bog in da je Bog ženska"), nosili maske z obrazom "oropanega" kanadskega igralca in skandirali slogane, kot je: "En, dva, tri, štiri, pet, Bradley Cooper je za na odmet. Šest, sedem, osem, devet, Ryan Gosling je za ožen't!" Stvari so postale tako razgrete, da je morala izvršna urednica revije People, Liz Sporkin, zagovarjati svoj izbor. "Stojimo za našim moškim!" je dejala v izjavi. "Bradley Cooper je popoln paket. Je božanski, talentiran, pameten, ima rad svojo mamo, je pustolovec in govori tekoče francosko! Kdo lahko temu oporeka?"