J. Lo je bila lani stalno prisotna v medijih. Foto: EPA
J. Lo je bila lani stalno prisotna v medijih. Foto: EPA

J. Lo, ki bo nam najbližje letos nastopila 20. novembra v Beogradu, se je tako na seznamu zavihtela tudi nad vsestransko Oprah Winfrey in najstniškega idola Justina Bieberja. Vrstni red na lestvici stotih najvplivnejših slavnih osebnosti je odvisen od zaslužka in medijske prisotnosti.

Lopezova, ki je bila lani šele na 50. mestu, je v 12 mesecih zaslužila sicer "le" 52 milijonov dolarjev, vendar pa so ji pomagali odmevna ločitev od glasbenika Marca Anthonyja, boljše oglaševanje njene glasbe in odmevno sojenje v oddaji Ameriški idol.

Samo po zaslužku je na vrhu znova Oprah Winfrey, ki si je nabrala 165 milijonov dolarjev. Lani je imela Oprah v žepu 290 milijonov, revija Forbes pa ugotavlja, da se je skupni zaslužek vseh stotih na lestvici letos znižal za 100 milijonov dolarjev na 4,4 milijarde.

Lanska "kraljica slavnih", pevka Lady Gaga, je letos padla na peto mesto, pred njo pa se je na četrto mesto uvrstila barbadoška pevka Rihanna. Sledijo glasbenica Britney Spears, starleta Kim Kardashian, pevka Katy Perry in igralec Tom Cruise, deseterico pa končuje režiser Steven Spielberg.

"Slovenski zet" Donald Trump je v zadnjem letu dni zaslužil 63 milijonov dolarjev, kar je bilo skupaj s siceršnjo slavo dovolj za 14. mesto na lestvici, ki jo na stotem mestu končuje manekenka in igralka Adriana Lima s sedmimi milijoni dolarjev zaslužka.

Nekaj svežih podob iz življenja lepe Jennifer, ki je po ločitvi že našla novega spremljevalca, mladega plesalca Casperja Smarta, si oglejte v fotogaleriji.