Tallulah je najmlajša hči Demi in Brucea. Foto: instagram
Tallulah je najmlajša hči Demi in Brucea. Foto: instagram

Medtem ko je Rumer Willis dopolnila 26 let in rojstni dan praznovala s torto v obliki pištole, ki ji jo je podarila mama, se njena 20-letna sestra Tallulah bori z odvisnostjo od alkohola in mamil.

Scout in Tallulah sta se večkrat znašli v rumenih medijih zaradi ponočevanja, pijančevanja in razgrajanja. Scout je bila aretirana zaradi pitja alkohola in kazanja ponarejene osebne izkaznice, Tallulah pa je pred leti dobila ukor zaradi mladoletnega posedovanja alkohola, ni pa se končalo le pri tem.

Hčerka slavnih staršev, ki sta bila poročena med letoma 1987 in 2000, je razkrila, da je bila kot najstnica precej depresivna. Težko ji je bilo, ko je brala trače o sebi, in vedno je mislila, da je grda, zato je dolgo imela tudi motnje hranjenja.

Pozneje je očitno žalost skušala premagati z alkoholom in kokainom, kar je vodilo v odvisnost. Vir blizu družine Willis je za Daily Mail komentiral, da sta za hčerkine težave kriva starša, ki otrokom nista znala postaviti mej, zdaj pa naj bi bil prav Bruce tisti, ki je Tallulah "zagrozil", da je ne bo več preživljal, če se bo drogirala, kar naj bi jo streznilo.

Mladenka se tako trenutno zdravi na kliniki za zdravljenje odvisnosti. Podobne težave pa je imela v obdobju po ločitvi od Ashtona Kutcherja tudi njena mama Demi, ki se je zdravila zaradi odvisnosti od zdravil in anoreksije.