Adele ne kupuje albumov glasbenikov, ki ji niso všeč kot osebnosti. Foto: Reuters
Adele ne kupuje albumov glasbenikov, ki ji niso všeč kot osebnosti. Foto: Reuters

Ko je 18. novembra izšel njen novi album 25, je v ZDA takoj dosegel rekord, saj je bil v tednu dni prodan v neverjetnih 3,38 milijona izvodih.

Čez lužo Britanka žanje velike uspehe, zato so jo za intervju prosili tudi pri vplivni reviji Time. Razkrila jim je, da se ji še sanja ne, zakaj je med Američani tako priljubljena.

"Nekoliko smešno je to. Morda mislijo, da sem v sorodu s kraljico. Američani so obsedeni s kraljevo družino," je svoj uspeh v Ameriki ravnodušno pripisala njihovi trivialnosti.

Vsak ne pride v poštev
V intervjuju se je prav tako obregnila ob megalomanske medijske kampanje nekaterih glasbenikov.

"Ne želim izpostavljati nikogar, ampak če me pol leta zasipaš z vsemi podrobnostmi, ne pričakuj, da bom tam na dan, ko izide tvoj album, ker bom zdolgočasena. In to ne glede na to, kako odličen bo. Izdal si sedem pesmi. Slišala sem album. Slišala sem vse, kar imaš povedati o njem. Bilo je povsod po radiu. Ne pričakuj, da ne bom izgubila zanimanja zanj, še preden izide," se je hudovala.

Še bolj ostra pa je bila glede albumov, ki jih kupuje sama. "Antipatičnost nekaterih glasbenikov raste premosorazmerno z njihovo slavo, postajajo vse bolj neprebavljivi. Ne zanima me, kako dober je tvoj album - če mi nisi všeč ti, ga ne bom kupila. Ne želim, da odmevaš po moji hiši, če menim, da si kreten," je odločna 27-letna pevka.