28-letni britanski igralec je nase opozoril z igro v seriji Opravljivka. Foto: EPA
28-letni britanski igralec je nase opozoril z igro v seriji Opravljivka. Foto: EPA
Westwick je bil pevec indierockovske skupine The Filthy Youth, ki se je zgledovala po skupinah Rolling Stones, The Doors in Kings of Leon. Foto: EPA

Zvezdnik nekdaj priljubljene televizijske serije Opravljivka Ed Westwick je svojemu življenjepisu dodal še eno dejavnost: postal je didžej.

Igralec je debitiral pod imenom E.T. na zabavi, ki je potekala v hotelu Hollywood Roosevelt. Zabava je potekala ob odprtju razstave Shooting for Stardust - David Bowie & Co. in knjige The Rise of David Bowie.

Westwick je bil pevec indierockovske skupine The Filthy Youth, ki se je zgledoval po skupinah Rolling Stones, The Doors in Kings of Leon. Dve izmed njihovih skladb, Come Flash You You Ladies in Orange, pa sta bili tudi del serije Opravljivka.

Westwick je svoj debi v vlogi didžeja skoraj zamudil, ker se je mudil na snemalnem prizorišču nove serije Wicked City, ki bo v Združenih državah Amerike doživela svojo premiero prihodnji mesec.

Tokrat se bo v seriji pokazal kot pravi negativec (ne le kot razvajen najstnik v Opravljivki). Igral bo serijskega morilca, ki kliče na radijske postaje, da bi posvetil pesmi žrtvam, ki jih umori. A vseeno se Westwick še ni poslovil od ideje, da bi se ekipa serije Opravljivka znova zbrala.

Pred kratkim se je srečal s svojim dobrim prijateljem in nekdanjim soigralcem v seriji Chaceom Crawfordom in izjavil, da ima znova željo, da se vživi v lik Chucka Bassa. "Odlično bi bilo. Smo dobri prijatelji. Nanje gledam kot na svojo družino," je izjavil Westwick.

Toda po poročanju spletne strani Hollywood Life vrnitev serije v tem hipu ni mogoča, saj sta tako Westwick kot Crawford zasedena z drugimi projekti.