Prizor, ki se je kot požar razširil po svetu. Foto: Reuters
Prizor, ki se je kot požar razširil po svetu. Foto: Reuters
Lionel Messi

"Če bi vedeli, kdo mi je ponujal denar za seks, mi ne bi verjeli. Najboljši nogometaš sveta," je v neki televizijski oddaji na čilski televiziji dejala Paragvajka. Potem ko je nekdo iz občinstva zavpil ime Lionela Messija, pa je Larissa prikimala in pritrdila, da je argentinski virtuoz tisti "krivec".

Temnolaska, ki v Čilu nastopa v eni izmed resničnostnih oddaj, je dodala, da Messi ni edini iz vrst Barcelone, ki si jo je želel. Ko je bila v Španiji, naj bi nespodobno povabilo dobila tudi od nekaterih drugih nogometašev Barcelone.

Temnolaska je moški svet navdušila na svetovnem nogometnem prvenstvu v Južnoafriški republiki, ko je v tesni majici v barvah paragvajske zastave navdušeno navijala za svojo reprezentanco, prenosni telefon pa je imela spravljen kar v dekolteju. Že takrat je obljubila, da se bo slekla za svoje "fante", če Paragvaju uspe dvigniti v zrak zlati pokal, a Paragvajci so bili za to potezo prikrajšani, saj so v četrtfinalu izpadli proti poznejšim prvakom Špancem.

Larissa je postala priljubljeni model za spodnje perilo, pozirala je tudi za najbolj znano revijo za moške Playboy, končala pa je tudi za rešetkami zaradi seksa na javnem mestu.