Igralka je pred poroko podpisala predporočno pogodbo, tako da naj bi se ločitveni postopek končal hitro. Foto: Reuters
Igralka je pred poroko podpisala predporočno pogodbo, tako da naj bi se ločitveni postopek končal hitro. Foto: Reuters

Par se je razšel po 20 mesecih zakona. Sprva so se začele pojavljati govorice, da naj bi zakon uničila nezvestoba, natančneje Kaleyjino prijateljevanje s soigralcem Johnnyjem Galeckijem.

Toda za konec zakona je bila usodna zasvojenost Sweetinga s tabletami za lajšanje bolečin. Te je jemal po operaciji hrbta leta 2014 in od takrat se ni ločil od njih.

"Ona ga je podpirala, toda ni ji ga uspelo prisiliti, da bi ostal čist. Obljubljal ji je, da se bo popravil, toda ni se. Ni ga mogla prepričati," je dejal prijatelj para za US Weekly. Sweeting se je tako v igralkinih očeh izkazal za popolnoma drugega človeka, kot je sprva mislila, da je. "Ni več mogla trpeti njegovih vzponov in padcev. Enostavno jo je puščal na cedilu," je še dodal vir.

Zakon 29-letne igralke in 28-letnega teniškega igralca se je končal le nekdaj dni pred praznovanjem druge obletnice poroke."Kaley Cuoco in Ryan Sweeting sta se skupaj odločila, da končata svoj zakon," so zapisali v uradni izjavi, ki je zakrožila po ameriških medijih.