Pajtim in Nicole sta se tako ujela, poročajo. Foto: Reuters
Pajtim in Nicole sta se tako ujela, poročajo. Foto: Reuters
Hamilton je takole voščil Nicole za njen 37. rojstni dan. Foto: Instagram

Nekdanja pevka zasedbe Pussycat Dolls je bila v teh dneh v Grčiji, kjer je na Mikonosu konec tedna praznovala svoj rojstni dan, otok pa je zapustila skupaj s Kasamijem, s katerim romance ne skrivata.
Viri, na katere se sklicuje Daily Mail, poročajo, da sta se spoznala v Grčiji, kjer so ju paparaci že ujeli med strastnim poljubljanjem, Kasamija pa so Nicole predstavile njene kolegice, ki se z nogometašem že nekaj let poznajo.

Kasami se je rodil leta 1992 v Makedoniji albanskim staršem, nato pa se je z družino preselil v Švico. Nogometno kariero je začel leta 2003 pri švicarskem klubu Winterthur, bil leta 2008 krajši čas mladinec Liverpoola, nato pa igral v Serie A za Palermo in v Premier ligi za Fulham. Trenutno je kot vezist član grškega Olympiacosa, hkrati pa ostaja v švicarski reprezentanci.

Četrti razhod
Scherzingerjeva se je s 30-letnim Hamiltonom po sedmih letih že četrtič - tokrat baje dokončno - razšla februarja. Nekateri poročajo, da je bila za Američanko in Britanca tudi tokrat usodna zveza na daljavo, medtem ko spet drugi viri navajajo, da je Nicole pri 37 začela tiktakati biološka ura, Lewis pa še ni bil pripravljen za poroko in družino. Scherzingerjeva je pozneje namignila, da pari včasih zveze ohranjajo pri življenju, ker jim je tako lagodneje in nočejo biti sami.

Zvezdnik Formule 1 ni čakal dolgo, da se je obdal z žensko družbo - tako se v zadnjem času veliko druži s komaj polnoletnima ameriškima manekenkama Gigi Hadid in Kendall Jenner.

Nicole in Lewis vseeno ostajata v dobrih odnosih, saj je Hamilton v ponedeljek na svojem Instagramu objavil precej saharinsko čestitko ob rojstnem dnevu nekdanje punce.

"Draga prijateljica, v teh letih sva delila veliko in ničesar ne bi spremenil. Ob vseh teh izkušnjah sem zrasel v moškega, na katerega sem danes ponosen. Skupnih spominov nama nihče ne bo vzel, ne glede na to, kako stara bova, in hvaležen sem za skupen čas. Želim ti vse naj najboljše in naj te Bog še naprej blagoslavlja pri vsem, kar počneš. #ostani blagoslovljena," je zapisal.
V posnetku spodaj si lahko ogledate najbolj znan gol Kasamija, ki je kandidiral za najlepši zadetek leta 2014.