V prihajajočem filmu Nimfomanka bo Christian nastopil v vlogi očeta glavne junakinje Joe. Foto:
V prihajajočem filmu Nimfomanka bo Christian nastopil v vlogi očeta glavne junakinje Joe. Foto:

44-letnik je dahnil usodni da Brittany Lopez, s katero se videva že več kot tri leta. Zaljubljenca, ki sta poleti proslavila zaroko v krogu družine in prijateljev, sta v zakonski jarem skočila spontano - na sodišče v Coral Gablesu sta se odpravila zaprosit za poročno licenco, ko sta prišla tja, pa sta se odločila, da si kar takoj obljubita večno zvestobo. Novopečena mladoporočenca sta na družbenem omrežju objavila tudi poročno fotografijo.

Christian in Brittany sta se spoznala leta 2009 v letovišču Little Palm Island Resort blizu Miamija, igralec pa je srečanje z njo opisal tako: "Medtem ko sem obedoval na običajnem mestu, sta nasproti prihajali dekle in starejša gospa. V neposredni bližini je mesto, kjer se ljudje radi zaročajo, tja pa sta se napotili dekle in gospa. Dekle se je tako spustilo na kolena, pomislil sem, da sem bil pravkar priča lezbični zaprostivi za roko, tako da sem se jima približal, da bi jima čestital. Izkazalo se je, da je starejša gospa njena teta in da ji je dekle želelo pričarati le trenutek romance in jo nasmejati. Šalili sta se, to me je pritegnilo, naslednja stvar, ki se je spomnim, pa je, da sva se družila v Evergladesu."

To je drugi zakon za igralca, v šestletnem zakonu s filmsko producentko Ryan Haddon sta se mu rodila Jaden in Eliana. Nekoč eden najbolj zaželenih moških v Hollywoodu se je v preteklosti videval z nekaj svojimi kolegicami, vključno z Winono Ryder, Christino Applegate in Sharon Stone.