Vanessa Hudgens (v sredini) tudi v naslednjem filmu ne bo nastopila spodobno oblečena. Foto: EPA
Vanessa Hudgens (v sredini) tudi v naslednjem filmu ne bo nastopila spodobno oblečena. Foto: EPA

S svojim soigralcem sta v filmu Spring Breakers, ki je premiero doživel na beneškem filmskem festivalu, v kinematografe pa prihaja leta 2013, namreč posnela precej nazoren prizor med rjuhami, ki pa je pri Hudgensovi pustil grenak priokus.

"Snemanje tega prizora je bilo zame prava živčna vojna. Svojemu agentu sem nato rekla, da nočem nikoli več snemati kaj takega," je potožila v intervjuju za revijo Glow.

V filmu Spring Breakers gre za zgodbo o štirih študentkah (Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson in Rachel Korine), ki oropajo okrepčevalnico s hitro prehrano, da bi si lahko plačale počitnice oz. zloglasni "spring break".

Dekleta se znajdejo v težavah, ko jih aretirajo zaradi mamil, na pomoč pa jim priskoči nepridiprav Alien v podobi Jamesa Franca. Skupaj se odpravijo na divje žurersko popotovanje, med katerim gole kože, popivanja, mamil in zabav, ki preraščajo v orgije, ne manjka.

Naslednjič bo prostitutka
23-letna zvezdnica filma High School Musical in nekdanje dekle igralca Zaca Efrona, je veljala za "pridno dekle" in najstniško ljubljensko Holywooda, zato so nekateri sprva še verjeli, da je bila vloga promiskuitetne študentke pač preveč zanjo.

A filmski poznavalci so hitro spomnili, da je Vanessa že sprejela novo, prav tako ne preveč "deviško" vlogo. Ob Johnu Cusacku in Nicolasu Cageu bo namreč zaigrala v filmu Frozen Ground, upodobila pa bo - striptizeto in prostitutko!