Noel Gallagher s soprogo Saro McDonald. Foto: EPA
Noel Gallagher s soprogo Saro McDonald. Foto: EPA

Še več, 48-letni britanski glasbenik, starejši od bratov Gallagher, pravi, da si je, ko je še sanjal o tem, da bi bil slaven, vedno želel zalezovalko. Želja se mu je po četrt stoletja dolgi karieri končno uresničila.

"Vedno sem sanjal, da bi imel nepotrebne simbole luksuznega življenja, kot so hišni šimpanz, cilinder in rolls royce z zrcali," je razlagal v pogovoru za radijsko postajo TalskSport. "In nekaj zalezovalk. V bistvu zalezovalko zdaj imam. Nemka je. In resno poblaznela. Vlamlja v hotele in podobno."

"Norica", ki vlamlja v hotele?
Ko je voditelj Andy Goldstein skušal iz njega izvleči še več podatkov o tej nemški zalezovalki, je Gallagher povedal, da ženska redno vlamlja v hotele, v katerih biva, in kriči pred njegovimi vrati, naj pride ven.

"Kličem svojega varnostnika, naj mi spravi norico stran, ona pa kriči nazaj, da ve, da sem v sobi. Ni ravno najprivlačnejša ženska."

Goldstein je nato pevca skupine High Flying Birds podrezal, ali bi bilo zalezovalko kaj lažje prenašati, če bi bila privlačna. "Ne! Ničesar ne bi spremenilo!" je v smehu zagotovil Gallagher, ki je od leta 2001 poročen s škotsko publicistko Saro MacDonald, zaradi katere je razpadel njegov štiriletni zakon z Meg Mathews.