Pevka pričakuje drugega otroka. Foto: Instagram
Pevka pričakuje drugega otroka. Foto: Instagram

34-letna Keysova je na Instagramu objavila fotografijo (posnel jo je Mark Seliger), na kateri pozira v Evinem kostumu in prsi prekriva z roko. Za ta korak se je odločila, da bi pritegnila pozornost oboževalcev. Čez nosečniški trebušček je naslikala beli znak miru, s čimer želi opozoriti na humanitarno kampanjo We are here, s katero želi pozvati ljudi, naj se ji pridružijo pri ustvarjanju boljšega sveta: "Ti in jaz sva na misiji, da ustvariva prijaznejši in mirnejši svet."

V nedeljo je pevka razkrila načrte za kampanjo, ki se ukvarja z reševanjem različnih težav, vse od nadzora nad orožjem do gejevskih pravic. "Vsi si želimo nekaj narediti, vendar se velikokrat ne čutimo sposobne za kaj takega. Zato sem ustvarila We Are Here. Ampak ne gre zame. Gre za vse nas." Na koncu je pevka organizaciji podarila milijon dolarjev, vse svoje oboževalce pa je pozvala, naj bodo tudi oni dobrodelni, seveda v okviru svojih zmožnosti.

Drugi otrok na poti
Alicia je visoko noseča, pričakuje drugega otroka z možem Swizzom Beatzom, s katerim ima že triletnega sina Egypta Daouda Deana.

Alicia in Swizz, ki sta se leta 2010 poročila na Korziki, sta ob začetku razmerja dvignila precej prahu, saj je bil takrat Swizz še poročen s pevko r & b-ja Mashondo. Čeprav je Swizz zanikal vse skoke čez plot, je Mashondi nato s testom očetovstva uspelo dokazati, da je tudi oče otroka neke druge ženske, Rusinje, ki živi v Londonu.