Amando je menda očaral Justinov smisel za humor. Foto: EPA
Amando je menda očaral Justinov smisel za humor. Foto: EPA

Po poročanju ameriške tračarske revije Us Magazine se Long in Seyfriedova poznata že nekaj časa in sta bila dobra prijatelja že prej, ko sta bila še vsak v svoji zvezi. "Pred kratkim pa sta se začela vse več družiti, hoditi na zmenke. Oba sta precej zaposlena, zato delata majhne korake in čakata, da vidita, kam bo vse skupaj peljalo," je za omenjeno revijo dejal neki neimenovani vir.

Čeprav si prizadevata, da bi svojo mlado romanco še nekaj časa skrivala pred javnostjo, jima to ne uspeva najbolje, saj so se govorice, da sta tako rekoč neločljiva, pojavile že konec julija na premieri njenega novega filma Lovelace. "Justin ji je ves večer stal ob strani. Nista se mečkala ali kaj podobnega, le ves čas sta tičala skupaj. Ko pa se je ona pogovarjala s kom drugim, se je on umaknil v ozadje in imel oči le zanjo," pa je za isto revijo dejal neki drugi (prav tako anonimni) vir.

27-letna Seyfriedova je bila sicer lani v zvezi s še enim igralcem Desmondom Harringtonom, pred njim pa ji je srce strl britanski igralec Dominic Cooper. Osem let starejši Long je bil med letoma 2007 in 2010 v zvezi z Drew Barrymore, pozneje pa se je kratek čas dobival še z eno igralko, Kate Mara.