Chris je od Jennifer starejši 13 let. Foto: EPA
Chris je od Jennifer starejši 13 let. Foto: EPA

Govorice so vse glasnejše, dodatno pa jih je pogrel koncert skupine Coldplay v New Yorku, ki se ga je v družbi prijateljev udeležila tudi Jennifer.

24-letna zvezdnica franšize Igre lakote je sedela v VIP-loži, čisto blizu odra, med koncertom pa ji je po besedah navzočih pevec večkrat pošiljal poljube in se ji nasmihal. Zvezdnika sta se julija skupaj udeležila tudi dobrodelnega dogodka v Londonu, v zvezi pa naj bi bila od junija, ko je Jennifer končala zvezo z igralcem Nicholasom Houltom.

"Skupni čas preživljata kakovostno ," je dejal neimenovani vir za E! News, ki je prvi objavil novico o novem zvezdniškem paru, zdaj pa o tem pišejo vsi ameriški in britanski mediji.

Jennifer je znana kot velika oboževalka skupine Coldplay, neimenovani vir pa je za Us Weekly dodal, da igralka pravi, da je Martin zelo "vroč".

24-letna Jennifer se je, kot rečeno, junija razšla z britanskim igralcem Nicholasom Houltom, ki pa ga zdaj povezujejo s še eno mlado in uspešno igralko - Kristen Stewart. 37-letni Chris se je marca razšel z igralko Gwyneth Paltrow, s katero sta v zakonu preživela deset let, skupaj imata dva otroka.