Bob Geldof se je pri 63 znova poročil. Foto: Reuters
Bob Geldof se je pri 63 znova poročil. Foto: Reuters

Poročni obred je potekal v torek na jugu Francije v krogu bližnjih družinskih članov in prijateljev.

63-letni glasbenik je 14 let mlajšo srčno izbranko za roko zaprosil le nekaj dni po smrti svoje hčerke Peaches Geldof. "Bob in Jeanne sta preživela skupaj pekel in upamo, da se bo iz tega izrodilo nekaj pozitivnega," je za britanski Mirror dejal vir blizu para, ki je pojasnil, zakaj sta se zaljubljenca odločila za tako "hitro" zaroko po tragičnem dogodku.

Z nekdanjo misico, zdaj igralko Jeanne Marine, se je ustanovitelj Band Aida začel sestajati leta 1996, potem ko se je ločil od televizijske voditeljice Paule Yates. Jeanne je v v preteklosti dejala: "Bob je točno takšen človek, kot sem si vedno želela. Je sočuten, očarljiv, inteligenten in povrhu je še dobro videti."

Usodni heroin za družino Geldof
To je po dolgem času nekoliko lepša novica za legendarnega britanskega rockerja. Leta 2000 je družino prizadela tragična novica, saj je zaradi prevelikega odmerka heroina umrla Paula Yates, mati Bobovih otrok, lani pa je zaradi istega razloga umrla tudi njegova hčerka Peaches. Geldof je povedal, da sebe krivi zaradi hčerine smrti, saj je bil kot oče odgovoren zanjo, dodal je, da mu je pri vzgoji očitno spodletelo. "Bila je divja, smešna, najpametnejša, duhovita in najbolj nora od vse nas," se svoje ljubljenke spominja novopečeni ženin.