Peaches je bila mama dveh sinov - 23-mesečnega Astala in 11-mesečnega Phaedre, mlajšega pa so v ponedeljek našli ob njenem negibnem telesu. Foto: Instagram
Peaches je bila mama dveh sinov - 23-mesečnega Astala in 11-mesečnega Phaedre, mlajšega pa so v ponedeljek našli ob njenem negibnem telesu. Foto: Instagram
Preplah je sprožil njen mož Thomas Cohen, saj 23-letnik svoje žene, s katero ima dva majhna otroka, nikakor ni mogel dobiti na telefon, zato je prosil prijatelja, naj preveri, ali je doma vse v redu, ta pa je nato poklical policijo. Foto: Reuters

Poročali smo, da so policisti v Kentu dom Geldofove obiskali v ponedeljek popoldne, potem ko so prejeli klic od neznane osebe, ki je bila v skrbeh za mlado Britanko - Peaches so pozneje za mrtvo razglasili v bolnišnici South East Coast.

The Sun pa zdaj poroča, da je preplah sprožil njen mož Thomas Cohen, saj 23-letnik svoje žene nikakor ni mogel dobiti na telefon, zato je prosil prijatelja, naj preveri, ali je doma vse v redu, ta pa je nato poklical policijo.

Britanski mediji poročajo, da so že izvedli obdukcijo, ki pa "ni dala jasnih rezultatov", kaj bi lahko bil vzrok smrti. Policija, ki "nepojasnjene in nenadne" smrti mlade mamice dveh otrok ne obravnava kot sumljive, je sporočila, da v stanovanju niso našli morebitnega poslovilnega pisma ali mamil, čakajo pa še na rezultate toksikoloških preiskav.

"Upamo, da je Phaedra premlad, da bi se zavedal, kaj se dogaja"
Znana pa je še ena tragična podrobnost o okoliščinah smrti britanske manekenke in novinarke - na dan je prišla informacija, da je bil v času, ko je Peaches umrla, ob njej najmlajši otrok, 11-mesečni sinček Phaedra.

Njeni prijatelji sicer upajo, da bo družini v tolažbo vsaj to, da v času smrti ni bila sama, neimenovan vir pa je za The Sun dejal: ''Upamo, da je Phaedra premlad, da bi se zavedal, kaj se dogaja. Najpomembnejše je, da je z njim vse v redu."

Truplo 25-letnice so zdaj že predali njeni družini, začele pa so se tudi priprave na pogreb. K zadnjemu počitku jo bodo najverjetneje pospremili v cerkvi svete Marije Magdalene v Kentu, kjer je bila Peaches tudi krščena in kjer se je pozneje poročila s Cohenom, tam pa je bila tudi žalna slovesnost za njeno mamo Paulo Yates, ki je leta 2000 umrla zaradi prevelikega odmerka heroina.